preskoči na sadržaj
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DONOSIMO ČLANAK SA FACEBOOK STRANICE "NAJBOLJI PRIJATELJ":

"Ovaj mjesec osnovne škole nas ne prestaju iznenađivati svojim donacijama 
Ovoga puta se radi o Osnovoj školi Dragojle Jarnević u Karlovcu čiji su djelatnici, nastavnici i učenici svih razreda škole, skupili donacije za našu Udrugu u svrhe najpotrebitijih  
Donacije su prikupljene na Međunarodni dan zaštite životinja, 4.listopada.
Svašta se tu našlo; suha hrana, konzerve, dekice, poslastice..

Nakon odlaska nekih od pasa u Beč, ubrzo smo smjestili nove: Utinjaše Charlija i Hectora, sekice Megi i Moli, Nimu i Niku, Sabu, Asju, Donu, Leylu, Saru, još jednu malenu Megi, Azru (malena s demodeksom), te nedavno pronađeno muško štene u šumi (bezimeni 😄). Uz njih pomažemo u udomljenju i veterinarskim troškovima pronađene Kiee, Srećka i njegovih troje braće te pekića Roka. Za njih se također trudimo osigurati svu potrebnu skrb.
Tu su i dalje naši veterani Udruge o kojima također skrbimo; Saša, Toby, Roko, Straško, Woopsie, Filip, Luna i Noa.
Obzirom da imamo puno njuškica na skrbi pa se time naravno i užurbano troše potrepštine, svaki znak pažnje dobro nam dođe! 

Hvala onima koji prepoznaju naš trud za sreću."

 🐾

    

 


            NOVO UDOMLJAVANJE!!!!                 

                             

Mali Rambo stigao je na red za oglašavanje!  Njenu plahost, ubrzo je zamjenila šteneća znatiželja i želja za pažnjom, stoga je Saba trenutno došla i do faze kada ju više interesira pseće društvo (koje obožava), nego čovjek.

 Pametna je, brzo uči od starijih kolega, nuždu obavlja vani. Aktivna je i zasada još uvijek traži dosta fizičkog umaranja u kući i van nje, no ništa ne uništava  Voli vožnju autom.

Trenutno ima 5 mjeseci, a pretpostavlja se da bi mogla biti srednji pas (do 20kg). Čipirana i cijepljena iz kasice školske inicijative OŠ Dragojle Jarnević, '' Budimo prijatelji životinja'', koji su prikupili nešto novaca za buduća cijepljenja i hranu napuštenim peskima  Hvala pritom njihovoj učiteljici i ujedno Sabinoj čuvalici, vjeroučiteljici Kseniji Turk.

Kontakt u inbox Udruge na https://www.facebook.com/Udruga.Najbolji.Prijatelj/, a budući udomitelji su dužni potpisati Ugovor o udomljenju po kojoj se obvezuju na kastraciju po spolnoj zrelosti.

Zahvaljujemo i Lei Š.N. na fotografijama 


Tini smo pronašli novi dom!      

 

 

Office 365 za školu

Besplatno nabavite Office 365 – Info Centar Za Mlade


KUTIĆ ZA RODITELJE


KUTIĆ ZA UČITELJE


ERASMUS+


mjera zaštite

SIGURNOST

Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Kalendar rada
preskoči na navigaciju